DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

16.04.24

Opplev Jens Linnet i Lund den 18. april

16.04.24

Torsdag foreleser Jens Linnet til ”Publika parker och stadsrum” i Stadshallen i Lund. Jens Linnet er med i et blandet program med forelesere fra bl.a. Frankrike, Nederland og Tyskland og vil snakke inn i temaet basert på våre erfaringer fra bl.a. Passasjen i Thisted og Remiseparken. Dagen før, onsdag 17. april, er det guidede turer rundt i byen av Lund kommune etterfulgt av middag.

”Publika parker och stadsrum” er en årlig tilbakevendende konferanse rettet mot landskapsarkitekter, byplanleggere, produsenter og andre fra by- og landskapsbransjen i Sverige. I år finner konferansen sted under temaet ”Offentlige parker og modige byrom – den grønne omstillingen i alle aspekter krever mange vanskelige og modige beslutninger”.

”Publika parker och stadsrum” er organisert av tenketanken Movium ved SLU – Sveriges lantbruksuniversitet, vertsbyen Lund og samarbeidskommunene Helsingborg og Malmö. Konferansen er støttet av EGHN, European Garden Heritage Network.

Våren gir flere muligheter til å oppleve kreativ direktør og grunnlegger Jens Linnet fortelle om BOGL og vår tilnærming til yrket vårt. Vi oppdaterer fortløpende nettsiden med kommende arrangementer og lenker til de enkelte arrangørenes nettsider og informasjon om billettsalg etc.

Fotograf: Kristina Strand Larsson