DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

08.05.23

Ledig stilling: Landskapsarkitekt til BOGL Oslo

08.05.23

BOGL søker enda en engasjert, ambisiøs og dyktig landskapsarkitekt til designstudioet i Oslo – er det deg?

Du har 2-5 års erfaring og kan vise til gjennomføring av prosjekter med høy arkitektonisk kvalitet. Du trives godt med prosessuell og kreativ ledelse, og er vant med kunde- og leverandøroppfølging. Det er en fordel om du har erfaring fra Civil 3D eller annet BIM program.

Du vil ha ansvar for egne prosjekter samt leveranseoppfølging av kontorets portefølje. I tillegg til å sikre faglig kvalitet i våre byggede prosjekter vil du bistå kontoret i akkvisisjon og markedsutvikling. Vi ønsker deg som er samfunnsengasjert og opptatt av å sikre bærekraft i prosjekter, både i stor og liten skala.

BOGL Norge er et nyetablert landskapskontor i Oslo som springer ut fra BOGL i København. I Oslo er vi fem medarbeidere og stadig voksende. Vi sitter i et kontorfellesskap med Byantropologene, som vi ofte jobber, spiser lunsj og holder en liten fredagsbar med. Om sommeren drar vi til København på den årlige sommerfesten, og om vinteren reiser vi over på julelunsj og -fest.

BOGL arbeider innen by- og stedsutvikling, helse, skole, bolig og næring. Kontoret har gjennomført en rekke prisbelønte prosjekter med særlig kompetanse på overvann og klimasikring. Vi er opptatt av skjønnhet i hverdagen, og ønsker et bevisst forhold på hvor og hvordan vi bruker våre felles ressurser.

I Norge jobber vi nå blant annet med Statens vegvesen om Norske turistveier, Trondheim kommune om midlertidig opparbeiding av havnepromenade, en ungdomsskole i Frakkagjerd samt flere prosjekter innen utdannelse, helse, næring og bolig.

Om du har spørsmål til stillingen så ta kontakt med daglig leder Betina Holt Haraldsen på telefon 41282518.
Søknad med CV og et utvalg av arbeider sendes til epost job@bogl.dk og merkes: Søknad Norge.

 

Visualisering av Fornebu Brygge av Aesthetica Studio.