DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

26.06.23

Jens Linnet er hovedtaler på IFLA 2023

26.06.23

For 59. gang inviterer International Federation of Landscape Architects (IFLA) til verdenskongress. Som noe helt spesielt er kongressen i år bilateral og holdes samtidig i Nairobi, Kenya og Stockholm, Sverige. Dette gjør det mulig å delta fysisk fra Nairobi og Stockholm – og praktisk talt fra hele verden. Målet er å skape bedre rammer for samarbeid på tvers av landegrenser og tidssoner og å la seg inspirere av lokale løsninger på globale problemer.

Årets tema er «Emergent interaction» og målet er å undersøke «emerging forms of collective problem solving, networks of ideas and borderless strategies in order to find new solutions to the urgent issues of climate change, social inequality and biodiversity loss».

Jens Linnet taler torsdag 29. september kl 09:45 (CET) i Stockholm, og presentasjonen streames og vises kl 10:45 (GMT) i Nairobi. Han vil fokusere på, hvordan landskapsarkitektur kan brukes til å tilpasse landskapene og byene våre til klimaet, for eksempel ved å kombinere flere løsninger i ett prosjekt.

IFLA er en non-profit, apolitisk og ikke-statlig organisasjon som jobber for å fremme landskapsarkitektur og styrke profesjonen. Kongressen retter seg mot landskapsarkitekter, byplanleggere, designere, ingeniører, forskere og alle andre som er interessert i, hvordan vi kan skape et mer bærekraftig bygningsmiljø.

Les hele programmet for verdenskongressen her og kjøp din billett her.