DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

08.02.24

Hvem kan løse mobilitetspuslespillet?

08.02.24

Det finnes ikke et enkelt svar på det, men Betina Holt-Haraldsen, daglig leder ved BOGLs kontor i Oslo, formidlet sine betraktninger i en panelsamtale på OBOS sitt visningssenter på Fornebu denne uken.

Arrangementet ble avholdt i forlengelse av at OBOS Living Lab har samarbeid med Comte Bureau og Beta mobility på et fem måneders innovasjonsprosjekt som undersøker hvordan byggebransjen kan integrere ny og bærekraftig mobilitet i boligprosjekter. Ifølge Betina er det veldig positivt å se at OBOS har fokus på hvor mye boligutvikling kan påvirke våre reisevalg mot det grønne skiftet – og «spesielt gøy å høre Johan Høgåsen-Hallesby fra Beta mobilty som har brukt AI til å registrere reelt arealbruk av biler i Oslo.»

Men, noen timer er alt for kort tid til å løse et så stort et puslespill. Derfor må du gjerne ta gjerne kontakt med oss ​​eller Betina hvis du ønsker å snakke mer om mobilitet – og hvordan landskapsarkitektur kan bidra til å plassere brikkene i mobilitetspuslespillet.

Betina har tidligere markert seg i debatten om mobilitet i Oslo da hun sammen med Anne-Sofie Milner kritiserte Sintefs nye anbefalinger om å utvide bredden på parkeringsplasser for personbiler – det kan du lese her.