DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

09.10.23

Byens blå årer – vassdragene som byutvikler og byutfordrer

09.10.23

Hva skal til for at byen skal kunne håndtere alt vannet som kommer i framtiden? Det er ingen enkle svar på det spørsmålet, men daglig leder i Oslo, Betina Holt-Haraldsen, kommer med sine innspill når hun er med på fagarrangementet kalt «Byens leksikon» den 17. oktober. Kveldens tema er «Byens blå årer – vassdragene som byutvikler og byutfordrer». Arrangementet gjennomføres på Byens Tak: en bar og arena for arkitektur og byutvikling i 12. etasje i Folkteteaterbygningen.

Målet med kvelden er å belyse temaet fra ulike faglige perspektiver. Betina er invitert på bakgrunn av hennes debattinnlegg «Flom kjenner ingen (kommune)grenser». Her skriver hun at klimaendringene er kommet til Norge med et smell, og at vi må forberede oss på framtidige nedbørshendelser blant annet gjennom landskapsarkitektoniske løsninger i tverrfaglig samarbeid.

Dørene åpner kl. 17, arrangementet starter kl. 18 og det er flere detaljer på Facebook eventet.

Arrangementet er planlagt av Rodeo Arkitekter og Byens Tak. Etter presentasjonene blir det en samtale mellom presentatørene og publikum. I tillegg til Betina er kveldens gjester Tharan Fergus, prosjektutvikler, Vann og avløp – Oslo kommune, Eili Vigestad Berge, direktør bærekraft, Mustad eiendom, Simen Gylseth, landskapsarkitekt, Bjørbekk & Lindheim og Kim Paus, ass. professor NMBU/ VA ingeniør Asplan Viak.

Vi ser frem til en inspirerende – og aktuell! – faglig kveld. Håper å se deg der!

Billede af Byens Tak.