DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

21.09.23

Fotball Arrangement For Arkitekter 2023

21.09.23

Regn og gjørme klarte ikke å slukke lagånden da fotballturneringen FAFA ble sparket i gang i helgen. FAFA – Fotballarrangement For Arkitekter – er en årlig konkurranse, der arkitekt-, byutviklings- og landskapsarkitekturfirmaer i Oslo er invitert til å delta. I år deltok Anastasiia fra BOGL sammen med DAFF – Dyrvik Arkitekter Fotball Forening – et bedriftslag som består av våre gode venner, faste samarbeidspartnere, kollegaer og naboer fra Dyrvik.

Laget har gjennomført en rekke treninger sammen på onsdager etter jobb i forkant av turneringen, som har bygget sterk lagånd:

“Etter å ha tapt fire kamper vant vi plutselig en kamp. Det føltes som den beste avslutningen på en lang, tøff regnværsdag – som om vi hadde vunnet hele turneringen! Så tilbrakte vi et par koselige timer i en badstu, noe som var deilig for slitne kropper og bein. Etterpå hadde vi en liten fest på kontoret vårt, og avslutningsfest i lokalene til Mad arkitekter. Et av høydepunktene denne måneden – jeg gleder meg til neste år!” forteller Anastasiia.

I FAFAs statutter er det slik at den som taper turneringen skal arrangere neste års cup. I år var det MDH + Transborder studio som må arrangere FAFA 2024. Årets drakt-pris gikk til Asplan Viak og triksekonkurranse ble vunnet av IARK.

Alle i BOGL Oslo var nysgjerrige på hvordan turneringen gikk og heiet på laget – og vi lurer på om det blir enda flere fotballspillere neste år.

Se flere bilder fra dagen her.

Foto av Dyrvik Arkitekter.