DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

11.12.20

Nytt ansikt hos BOGL i Oslo

11.12.20

Nytt ansikt hos BOGL i Oslo

Kontoret i Øvre Slottsgate i Oslo har hatt mye å gjøre siden oppstarten for et knapt år siden. Derfor er vi glade for å kunne ønske Martha Andrea Denneche velkommen til BOGL. Andrea startet som landskapsarkitekt i desember, og sammen med Betina Holt Haraldsen skal hun styrke BOGL sin av deling i Oslo og sikre lokal tilstedeværelse for våre norske kunder og samarbeidspartnere.

Andrea er utdannet landskapsarkitekt fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet hvor hun skrev masteroppgave om lokalklima i landskapsarkitektur, et tema hun er veldig engasjert i. Dette engasjementet har bidratt til at hun var en av 47 Young Leaders i Urban Future Global konferencen i 2019. Andrea er også med i et forskningsprosjekt hos Goethe Instituttet som har som mål å skape et tverrfaglig samarbeid mellom fagpersoner og kunstnere for å undersøke hvordan mennesker kommuniserer om vær og klimaendringer.

Andrea har flere års erfaring fra Rambølls kontor i Drammen og har høy kompetanse på 3D-modellering og detaljprosjektering – kunnskap og erfaringer vi allerede har hatt bruk for i våre norske prosjekter.

Velkommen!