DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

15.06.22

BOGL setter søkelyst på naturbaseret klimatilpasning i Polen

15.06.22

Fredag ​​10. juni snakket Betina Holt Haraldsen, daglig leder i BOGL Oslo og bydesigner Karolina Potoczniak om naturbasert klimatilpasning på et seminar i regi av International Development Norway.

Med utgangspunkt i prosjektene Fremtidens Gårdhave, Mellemrummet og Remiseparken fortalte Karolina om innovative regnvannsløsninger og prosesser, mens Betinas presentasjon handlet om overordnede tilnærminger og strategier for naturbaserte, blågrønne prosjekter i en skandinavisk kontekst med fokus på offentlig sektor.

Foredraget er en del av et utviklingsprosjekt for å forberede byen Kłodzko i det sørvestlige Polen og dens innbyggere på endrede klimaforhold gjennom klimatilpasning. Karolina og Betina vil fortsette dialogen om hvordan Skandinaviske metoder kan bidra til å sikre blågrønne verdier i Polen.

BOGL har spesialisert seg på klimatilpasning, naturbasert design og regnvannshåndtering, og vi streber alltid etter å skape nye rekreasjonslandskap i samspill med naturens egne systemer.

Vi er alltid klare til å snakke om arbeidet vårt, diskutere utfordringer og løsninger innen klimatilpasning, og deltar gjerne på debatter, seminarer eller konferanser. Ikke nøl med å ta kontakt!