DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

25.02.20

BOGL ansetter Betina Holt Haraldsen som daglig leder ved Oslo-kontoret

25.02.20

Som COO vil arkitekt og byplanlegger Betina Holt Haraldsen være ansvarlig for den daglige ledelsen og utviklingen av BOGLs kontor i Oslo. Med ansettelsen manifesterer BOGL sin tilstedeværelse i Norge og styrker selskapets kompetanse innen strategisk byplanlegging, mobilitet og infrastruktur.

”Med Betina i spissen, tror vi at avdelingen vår i Oslo vil stå sterk fra starten av. Blant annet kommer hun med en erfaring og en lokalkunnskap som er helt uvurderlig for oss. Og så tilfører hun en sterk faglighet til vårt globale team på områder som vi ønsker å utvikle de kommende årene, sier Adam Bang, partner og CEO i BOGL.

Betina Holt Haraldsen har mer enn fem års erfaring som arkitekt og byplanlegger i Oslo kommune og har i den forbindelse bidratt til å utforme et nytt hovedsykkelvegnett i byen, i tillegg til at hun har jobbet mye med den strategiske utviklingen og utforming av Hovinbyen.

De siste tre årene har Betina Holt Haraldsen fungert som partner og daglig leder for arkitektfirmaet Holt O’Brien, hvor hun blant annet har gjennomført forstudier for plassering, innhold og design av Ibsen-biblioteket i Skien. Holt O’Brien har også samarbeidet med BOGL og MAD arkitekter om utviklingen av Nyhavna i Trondheim.

“Jeg ser frem til å bidra til å sette BOGL på Norgeskartet og tilby bærekraftige og helhetlige løsninger innen byplanlegging og landskapsarkitektur,” sier Betina Holt Haraldsen, offisielt kalt COO.

Betina Holt Haraldsen har en mastergrad i arkitektur fra Arkitekthøgskolen i Århus i 2011 og fullfører for tiden en etterutdanning i trafikkplanlegging ved NTNU.

BOGL de siste årene opplevd stor vekst og økt etterspørsel etter selskapets kompetanse i Norge. For å være tettere på norske kunder og samarbeidspartnere åpnet BOGL kontor i sentrum av Oslo per 1. januar.

Sammen med Holt O’Brien og MAD arkitekter bidrar BOGL blant annet til utviklingen av det nye distriktet “Nyhavna” i Trondheim, og i november i fjor vant landskapsarkitektene den åpne planleggings- og designkonkurransen for utviklingen av Tananger sentrum.

BOGLs kontor i Oslo sentrum har adresse på Øvre Slottsgate 7. Henvendelser angående samarbeid, prosjekter og nettverk kan sendes til daglig leder, COO Betina Holt Haraldsen, bhh@bogl.no.