DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

Policy for informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din. Den gjør det mulig å kjenne igjen datamaskinen din og samle informasjon om hvilke sider og funksjoner du besøker med nettleseren din. Men informasjonskapsler kan ikke se hvem du er, hva du heter, hva din adresse er eller om datamaskinen blir brukt av en eller flere personer. Nedenfor kan du leser mer om den informasjonen vi samler inn, hvordan vi behandler den og hva vi bruker den til.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?
Vi bruker informasjonskapsler til å innhente statistikk om bruken av vår hjemmeside. Til dette formålet bruker vi tjenesten Google Analytics. Vi samler inn opplysninger om geografi, nettlesertype, antall brukere og hvilke sider du besøker, og om hvor lang tid du tilbringer på hjemmesiden osv. Statistikken bruker vi til å kontinuerlig forbedre brukeropplevelsen på nettsiden og til å lage bedre innhold.

Ingen personlige opplysninger er gjemt i våre informasjonskapsler, og den informasjonen vi mottar, er derfor anonym. Hvis du nå eller i fremtiden ønsker å velge bort informasjonskapsler, kan du gjøre dette i nettleserinnstillingene. Merk at hvis du velger bort informasjonskapsler, velger du også automatisk bort en del av en nettsides funksjonalitet, og den vil derfor ikke fungere optimalt.

.