DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

26.06.24

Passasjen i Thisted hedres med internasjonal landskapspris

26.06.24

Passasjen mellom fjord og by i Thisted er blant årets vinnere ved LILA – Landezine International Landscape Award. Det er besluttet etter at medlemmene av LILA 2024-juryen, Catherine Mosbach, Joost Emmerik, Lilli Lička, Lisa Diedrich og Zaš Brezar, har valgt ut vinnerne av denne, 9. utgaven av LILA.

Totalt 30 prosjekter fra land som Chile, Portugal, Kina og New Zealand ble nominert til årets jurypris, hvorav 5 ble kåret til vinnerprosjekter.

Passagen i Thisted var det eneste danske prosjektet i kampen om den anerkjente prisen. Prosjektet ble nominert i kategorien “Public Projects”, som hedrer ”interesting and exceptional publicly accessible social spaces”. Se nærmere på innstillingen av prosjektet som overbeviste juryen her.

LILA – Landezine International Landscape Award ble grunnlagt i 2016 av Zaš Brezar, som også er grunnlegger av mediet Landezine, og Robert Schäfer, som er journalist og grunnlegger av mediet Topos Magazine. Prisen har som formål å hedre verdens mest interessante og progressive landskapsdesignstudioer og deres prosjekter og er blant en av de mest ettertraktede landskapsprisene internasjonalt.

Landezine Media LLC står bak LILA – Landezine International Landscape Award.

Passasjen i Thisted er laget i samarbeid med Anders Hjortnæs, A&I Rådgivende Ingeniører, Studio Mock-up og Beatrice Hansson for Thisted kommune og med støtte fra Realdania.