DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

19.06.24

Nyhavna i Shanghai: BOGL utstiller på prestisjefylt, internasjonal designmesse

19.06.24

Med mer enn 75.000 besøkende er Design Shanghai Asias ledende designbegivenhet og en viktig plattform for utveksling av viten og løsninger innen arkitektur og design. Fra 19.-22. juni i år samles arkitekter, designere, utviklere og produsenter fra hele verden for å la seg inspirere og utfordre av hverandre – og BOGL er med!

Vi bidrar med en utstilling av prosjektet Nyhavna Promenade, som, under tittelen ”Building more with less – From hardscape to landscape”, forteller historien om transformasjonen av et postindustrielt landskap til et levende distrikt, der kultur og natur trives og sameksisterer.

Landskapsarkitekt Annesofie Milner har reist til Shanghai for å delta på den offisielle åpningsseremonien, hvor hun presenterte Nyhavna-prosjektet for de mange fremmøtte. I forlengelsen av dette deltok hun sammen med noen av de andre utstillerne i en paneldebatt i regi av Norges Konsulat i Shanghai og Norwegian Business Association China.

Design Shanghai er en av verdens mest prestisjefylte internasjonale designbegivenheter og Asias fremste designbegivenhet.

Det er kurator for den norske arkitekturutstillingen på Design Shanghai 2024, Oslo Architecture Triennale, som har invitert BOGL og de andre bedriftene til å stille ut på grunnlag av en ”open call”-prosess.

Utstillingen er støttet av Norges Konsulat i Shanghai.

De andre utstillerne er DRMA, Haptic, Lala Tøyen, Lundhagem og Transborder Studio.

Les mer om utstillingen av Nyhavna Promenade her.

Bilder: © Henry Stephens