Dk / No

+45 53 53 54 34
info@bogl.no

Facebook Instagram LinkedIn

Stengadeparken

En rekke midlertidige paviljonger skaper liv i Stengadeparken, og åpner området for ny bruk. Prosjektet er en undersøkelse av hvordan vi kan aktivere parkstrøket under de gamle lindetrærne med små presise nedslag.

BOGL har utformet en rekke paviljonger til dette avlange parkrommet. Paviljongene skiller seg lett ut i forhold til den eksisterende alléen av lindetrær, og danner intime rom til opphold i mindre grupper. Med sine hvite stålrammer og stramme former står paviljongene i kontrast til det frodige grønne og blir tydelige markører for forbipasserende.

Prosjektet er utviklet i tett samarbeid med Områdefornyelsen Nørrebro, FSB og anleggsgartner Anders Matthiessen samt lokale innbyggere som sammen med teamet fra BOGL har malt stålrammer og sydd dukene til paviljongene.

.

Tags park, nørrebro, samskabelse, paviljong, midlertidig byrom, parkrom

Lokasjon København, Danmark

Oppdragsgiver Områdefornyelsen Nørrebro

Type Midlertidige byrom, byutvikling

Årstall 2017

Status Innviet 2017